Villa Kakelbont Kinderopvang

kronkel

Betuwse Streken Echteld VSO, BSO & Peuteropvang.
In het gebouw van onze school biedt Betuwse Streken Echteld (een vestiging van Villa Kakelbont Kinderopvang) voorschoolse (VSO), buitenschoolse (BSO) en  peuteropvang aan.

 

image001-300x110

Betuwse Streken Echteld, levert je streken !

kronkel

Op maandag, dinsdag en donderdag start de VSO 's morgens vanaf 7.00 uur
We bieden een rustig momentje voor schooltijd met een gezond ontbijtje. Zo kunnen de leerlingen gezond en fit de schooldag beginnen.

Vanaf 14.00 uur tot 18.30 uur is er opvang ná schooltijd. We zijn veelal in de directe natuur rondom de BSO, maar zoeken soms ook andere activiteiten in de Betuwe op. Deze BSO is voor echte avonturiers, we trekken er vaak op uit. Laarzen en regencapes staan hier voor je klaar.

We brengen én halen geen kinderen bij andere scholen in de regio maar gaat uw kind niet naar de PWA-school in Echteld en wilt u wel gebruik maken van deze BSO ?
Neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Extra’s

kronkel
  • Deze BSO biedt opvang in tijdvakken, zo kan u de opvang afstemmen op uw behoefte.
  • U kan gebruikmaken van de warme maaltijdservice.
    Wij koken zelf en altijd vers (zie ons  voedingsbeleid) en zorgen iedere dag voor een verse, warme & gezonde maaltijd.

Peuteropvang in school

kronkel

Wij begeleiden uw peuter spelenderwijs richting zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Hoe fijn is het als je kind rustig en gemakkelijk doorstroomt naar groep 1 in een school waar hij/zij de juf én de kinderen al kent omdat de peuters regelmatig bij de kleuters meekijken in de klas.

De gemeente Neder Betuwe biedt 8 uur peuteronderwijs. Dat betekent dat uw peuter 2 x 4 uur in de peutergroep doorbrengt. Hoe u dat zelf gemakkelijk regelt leest u op onze website.

Contact

kronkel

Aanmelden voor de VSO, BSO of peutergroep kan via de website van Villa Kakelbont Kinderopvang. Heeft u vragen, bel gerust; 085 - 4855480. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij het best telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 12:30 uur